توضیحات

گلیسیرین یا گلیسرول مایع بی بو و شفافی است که در بیشتر چربی های طبیعی گیاهی و حیوانی، از جمله چربی هایی که در پوست شما هستند وجود دارد. گلیسیرین تجاری از محصولات طبیعی مانند روغن های گیاهی یا از طریق الکل پروپیلن ساخته شده است. موارد استفاده از گلیسیرین نه تنها در صنعت دارو سازی بلکه در صنایع آرایشی بهداشتی و محصولات سلامت و زیبایی پوست از جمله در تهیه انواع لوسیون، کرم، و صابون و محصولات مراقبت از پوست کاربرد فراوانی دارد. تنها خاصیت استفاده از این روغن، مرطوب کردن پوست نیست. بلکه از گلیسیرین میتوان برای سلامت مو ها و ناخن های نیز استفاده کرد. گلیسرین به دلیل خاصیت نرم کنندگی و مرطوب کنندگی ‌اش به خوبی میتواند از چین و چروک پوست پیشگیری کرده و پوست را نرم و جوان و شاداب نگه دارد. روغن گلیسیرین چون حلال خوبی است و باعث جذب رطوبت در سطح پوست میشود و پوست را نرم و چرب میکند. برای بهبود اختلالات پوستی همچون التهاب و خارش میتوان از گلیسیرین استفاده کرد. گلیسرین به تقویت عملکرد پوست کمک کرده و در نتیجه پوست بهتر میتواند با حفظ رطوبت خود مانع از ورود سموم به پوست شود و به این ترتیب مشکلات التهابی پوست، کاهش پیدا کند.
اگر زیاد لاک میزنید و ناخن‌ های ‌تان بیشتر اوقات زیر پوشش لاک هستند، حتما متوجه خشکی و شکنندگی ناخن هایتان شده اید. گلیسرین خاصت نرم کنندگی دارد و میتواند ناخن ‌های ‌تان را نرم و درخشان و البته تقویت کند. گلیسرین یکی از عناصر اصلی موجود در محصولات مراقبت از ناخن بشمار میرود.

 

از ویژه گی های روغن گلسیرین :

  • حفظ طراوت و شادابی پوست
  • چاق ‌کننده صورت (ترکیب با گلاب)
  • برطرف کننده تیرگی و سیاهی دور چشم
  • از بین برنده‌ی جای جوش ( ترکیب با آبلیمو )
  • درمان زبری پوست و کمک به انعطاف پذیری آن
  • کمک به حفظ رطوبت پوست و جوانسازی پوست
  • روشن کننده پوست نواحی مثل آرنج و زانو و قوزک پا
  • بهترین پاک‌ کننده لواز آرایشی برای پوست (استفاده بعنوان شیر پاک‌ کن طبیعی)

 

توضیحات :
در صورت استفاده بیش از حد از روغن گلیسیرین، ممکن است دچار خشکی پوست شوید.

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “گلیسیرین صادراتی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “گلیسیرین صادراتی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *